Altındağ Yıldırım Beyazıt Fen Lisesi

Vizyon: Altındağ Yıldırım Beyazıt Fen Lisesi olarak, sahip olduğumuz başarı geleneğini devam ettirerek; bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişmeye açık, farklılıkları zenginlik kabul eden, hoşgörü sahibi gençler yetiştirerek; sosyal, kültürel ve bilimsel alanda okulumuzu önde gelen ve tercih edilen kurumlarından biri yapmak.

Misyon: Altındağ Yıldırım Beyazıt Fen Lisesi olarak, öğrencilerimizi; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini sağlayarak; onları yüksek öğrenime donanımlı bir biçimde hazırlayıp, Demokratik bilince sahip sevgi ve saygı değerlerini yaşamın her alanında koruyan, ulus ve yurt sevgisini üstün tutan bir anlayış içinde yetiştirmek.

Başarılar: 2000-2001 Lise Erkek Hentbol Takımı Ankara Birincisi Türkiye Şampiyonu 2004 ÖSS Sözel Türkiye Birincisi Eren ERASLAN 2006 ÖSS Sayısal-1 Türkiye Birincisi Hüseyin YILDIZ 2022 Ankara Lise Halter Şampiyonu Emirhan ÖZER

Saatler: 08:10 / 15:10
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Servis Bilgisi: OKULUMUZDA SERVİS HİZMETİ VARDIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2022 Altındağ Yıldırım Beyazıt Fen Lisesi Fen Lisesi Taban Puan 422,2185 Taban Yüzdelik Dilim 6,35 Tavan Puan 463,5437 Tavan Yüzdelik Dilim 1,54
Okulun Sınav Başarı Durumu: %100
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %40
Sportif Etkinlikler: Futsal, Futbol, Voleybol, Masa tenisi, Basketbol
Bilimsel Etkinlikler: İtalya Matematik Olimpiyatı, Tubitak Projeleri
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: https://e-okul.meb.gov.tr/

WEB - https://ankaraybfl.meb.k12.tr

Adres - ÖRNEK MAH. 663 SK. ALTINDAĞ YILDIRIM BEYAZIT FEN LİSESİ SİTESİ NO 3 ALTINDAĞ / ANKARA

Yerleşim Yeri - İL MERKEZİ

Ulaşım OKULUMUZDA SERVİS HİZMETİ VARDIR AYRICA EGO VE MİNİBÜS HATTI MEVCUTTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1.7 km